Team Oskarström MC-Tjänst 2023

Vår styrka God service-Bra priser

Team Oskarström MC-Tjänst Teamförare 2023

Lilly Kriz                       #452  15 år Förlängt sitt kontrakt för 2023.

Daniella Schjønning  #567   12 år Förlängt sitt kontrakt för 2023.

Kevin Schjønning      #596   10 år Förlängt sitt kontrakt för 2023.

Axel Olsén                 #1362    9 år Ny teamförare för 2023.

Levi Jacobsson         #798      8 år Prövoförare för Teamet för 2023


Hjälper barn och ungdomar att nå sinamål inom crossen

En presentation av Teamförarna 2023

Dessa förare har skrivit kontrakt för 2023.Vårat mål är att hjälpa barn och ungdomar att nå deras mål inom crossen.Lycka till allihop !Hoppas på ett fantastiskt cross år 2023.
Oskarström MC-Tjänst/Samarbetspartners

Lilly kör för Team Oskarström 2023. Hej ! Jag heter Lilly Kriz#452 och är 15 år gammal. Jag började köra cross när jag var 6 år för det såg så kul ut när min morfar körde. Nu kör jag en KTM 85cc och det är det allra bästa jag vet ! Lilly kommer säsongen 2023 att köra USM (tjejsm). Vårat mål är att hjälpa barn och ungdomar att nå deras mål inom crossen.

Oskarström MC-Tjänst

Daniella kör för Team Oskarström 2023.Hej Jag heter Daniella Schjönning-Larsen #567 och är 12 år. Jag kör en KTM 125 SX.Fick min första 4 hjuling när jag var 1½ år. Började på crosskola när jag var 5½ år och efter det så var jag helt fast med att köra cross. Cross är hela livet för mig. Vårat mål är att hjälpa barn och ungdomar att nå deras mål inom crossen.

Oskarström MC-Tjänst

Kevin kör för Team Oskarström MC-Tjänst 2023.Hej Jag heter Kevin Schjönning-Larsen #596 och är 10 år. Kevin kör KTM 85 SX.Jag började som min stora syster med att köra 4 hjuling när jag var 1½ år. Följde med till crosskolan när jag var 4 år och var helt lycklig att få köra min PW 50 och det kunde inte gå fort nog. Min högsta dröm är att bli lika bra som Cairoli#222. Skulle väldigt gärna träffa honom personligen. Vårat mål är att hjälpa barn och ungdomar att nå deras mål inom crossen.

Oskarström MC-Tjänst

Levi kör för Team Oskarström MC-Tjänst 2023.Hej! Jag heter Levi Jacobsson #798 och är 8 år gammal. Jag började köra en 50 cc när jag var 4,5 år gammal hemma i trädgården och tyckte det var riktigt roligt. När jag var 5,5 år började jag i crosskola och jag är helt såld på sporten sedan dess. Nu kör jag en KTM 65 SX och ser fram emot 2023 som blir mitt första år jag får tävla, som jag längtat!. Vårat mål är att hjälpa barn och ungdomar att nå deras mål inom crossen.

Oskarström MC-Tjänst

Axel kör för Team Oskarström MC-Tjänst 2023.Hej! Jag heter Axel, är född 2013 och kommer från Halmstad. Jag fann intresset för crosskörning när jag var 7 år, då vi lånade en PW80 av en kompis under en vecka i sommarstugan. Aldrig förr har den gårdsplanen varit så randig med vallar på kortsidorna som efter den veckan.Därefter var jag fast! Jag har nu kört i crosskola i två år på en 65cc och i år kommer jag att köra med Team Oskarströms MC-tjänst på min nya 85cc, vilket ska bli superkul!! Kom gärna fram å snacka cross med oss om vi ses på banan!! Vårat mål är att hjälpa barn och ungdomar att nå deras mål inom crossen.

Oskarström MC-Tjänst

Samarbetspartners

Parts Europe

JOPA Racing Products

Duell

Nilssons motor i Skånes Fagerhult ab

JAC Tryck & Brodyr AB.

Vera_med_mera_foton

Verkstads Maskin Service BOGERT AB  

452 HVbat

Amexx Media