Team Oskarström MC-Tjänst 2022

Vår styrka God service-Bra priser

Team Oskarström MC-Tjänst Teamförare 2022

Lilly Kriz                                #458        14 år Förlängt sitt kontrakt för 2022.

Daniella Schjønning           #567          11 år Förlängt sitt kontrakt för 2022.

Kevin Schjønning               #596           9 år Förlängt sitt kontrakt för 2022.

Oskar Wiqvist                     #957            9 år Ny teamförare för 2022.


Hjälper barn och ungdomar att nå sinamål inom crossen

En presentation av Teamförarna 2022

Dessa förare har skrivit kontrakt för 2022.Vårat mål är att hjälpa barn och ungdomar att nå deras mål inom crossen.Lycka till allihop !Hoppas på ett fantastiskt cross år 2022.
Oskarström MC-Tjänst/Samarbetspartners

Lilly kör för Team Oskarström 2022. Hej ! Jag heter Lilly Kriz#458 och är 14 år gammal. Jag började köra cross när jag var 6 år för det såg så kul ut när min morfar körde. Nu kör jag en KTM 85cc och det är det allra bästa jag vet ! Lilly kommer säsongen 2022 att köra USM (tjejsm). Vårat mål är att hjälpa barn och ungdomar att nå deras mål inom crossen.

Oskarström MC-Tjänst

Daniella kör för Team Oskarström 2022.Hej Jag heter Daniella Schjönning-Larsen #567 och är 11 år. Jag kör en KTM 85 SX.Fick min första 4 hjuling när jag var 1½ år. Började på crosskola när jag var 5½ år och efter det så var jag helt fast med att köra cross. Cross är hela livet för mig. Daniella kommer säsongen 2022 att köra USM (tjejsm). Vårat mål är att hjälpa barn och ungdomar att nå deras mål inom crossen.

Oskarström MC-Tjänst

Kevin kör för Team Oskarström MC-Tjänst 2022.Hej Jag heter Kevin Schjönning-Larsen #596 och är 9 år. Kevin kör KTM 65 SX.Jag började som min stora syster med att köra 4 hjuling när jag var 1½ år. Följde med till crosskolan när jag var 4 år och var helt lycklig att få köra min PW 50 och det kunde inte gå fort nog. Min högsta dröm är att bli lika bra som Cairoli#222. Skulle väldigt gärna träffa honom personligen. Vårat mål är att hjälpa barn och ungdomar att nå deras mål inom crossen.

Oskarström MC-Tjänst

Oskar kör för Team Oskarström MC-Tjänst 2022. Hej. Jag heter Oskar Wiqvist #957 och är 9 år. Jag har alltid gillat motorcyklar och maskiner och kör nu en KTM 65sx. Började köra 2020 och crosskolan 2021. Många härliga timmar har det blivit och det är alltid lika kul med crosskörning dock gör hoppen mig extra glad. Vårat mål är att hjälpa barn och ungdomar att nå deras mål inom crossen.

Oskarström MC-Tjänst

Samarbetspartners

Parts Europe

JOPA Racing Products

Nilssons motor i Skånes Fagerhult ab

JAC Tryck & Brodyr AB.

Vera_med_mera_foton

Hi-Tech Investments

HOLAS Entreprenad

452 HVbat

Amexx Media